Sayenko Kharenko представляла інтереси Групи Адама в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту на митну територію Євразійського економічного союзу гербіцидів, що походять з ЄС

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko представила інтереси Adama Manufacturing Poland та ТОВ «Адама Рус» в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту на митну територію Євразійського економічного союзу гербіцидів, що походять з ЄС.

Обсяг робіт Sayenko Kharenko включав підготовку коментарів з різних питань (наприклад, щодо заяви про ініціювання розслідування; відповідей на запитальники національного виробника; попередньої і фінальної доповідей тощо); участь у консультаціях з Департаментом захисту внутрішнього ринку щодо цінових зобов'язань; участь у слуханнях і підготовку документів за результатами слухань тощо.

Команда Sayenko Kharenko працювала над даним проектом у складі юриста Івана Бараненка під керівництвом партнера Анжели Махінової.

The content of this article is intended to provide a general guide to the subject matter. Specialist advice should be sought about your specific circumstances.